Project

General

Profile

Bug #2754

Paging on LAI not working

Added by laforge 10 months ago. Updated 9 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
A interface
Target version:
-
Start date:
12/13/2017
Due date:
% Done:

0%

Spec Reference:

Description

When the MSC pages based on LAI, we appear to be paging on all BTS in all LAC, rather than only the single LAC.

See TTCN-3 test case TC_paging_imsi_nochan_lai


Related issues

Related to OsmoBSC - Bug #2753: Paging on CI not workingResolved2017-12-13

Related to OsmoBSC - Bug #2752: Paging on LAC+CI not workingResolved2017-12-13

Related to OsmoBSC - Bug #2751: Paging on Cell Global Identifier not workingResolved2017-12-13

History

#1 Updated by laforge 10 months ago

  • Related to Bug #2753: Paging on CI not working added

#2 Updated by laforge 10 months ago

  • Related to Bug #2752: Paging on LAC+CI not working added

#3 Updated by laforge 10 months ago

  • Related to Bug #2751: Paging on Cell Global Identifier not working added

#4 Updated by neels 10 months ago

Until recently, we rejected LAI paging alltogether, which a customer hit. I've then changed it so that if the paging type isn't supported, we instead page everywhere. The same place should be changed to parse the specific paging kinds... https://gerrit.osmocom.org/4705

#5 Updated by laforge 10 months ago

  • Assignee set to stsp

#6 Updated by stsp 9 months ago

  • Status changed from New to Resolved

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 48.8 MB)